Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018

Είσοδος Χρήστη

Retail on Demand
Ανταπόκριση στις ανάγκες του πελάτη όποτε και όπως το επιθυμεί!

Η αγορά τoυ λιανεμπορίου τροφίμων βρίσκεται διεθνώς σε αναβρασμό: Νέες αγοραστικές συμπεριφορές, νέα κανάλια αγορών, νέες μορφές συνεργασίας, συγχωνεύσεις και εξαγορές. Οδεύουμε προς μία νέα ισορροπία, χωρίς να είναι ακόμη γνωστός ο χρονικός ορίζοντας επίτευξής της ούτε η εικόνα που θα έχει τότε η αγορά.

Σε αυτή την πορεία, οι επιχειρήσεις λιανεμπορίου τροφίμων (εξειδικευμένα και μη εξειδικευμένα καταστήματα του κλάδου), καθώς και οι προμηθευτικές εταιρείες προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, βρίσκονται σε στάδιο υλοποίησης ή αναζήτησης της πιο αποτελεσματικής στρατηγικής, που έχει στο επίκεντρο την άμεση και σύμφωνη με τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ της εποχής απάντηση σε κάθε απαίτηση των πελατών.

Διαβάστε περισσότερα

Ποια θέματα θα συζητηθούν στο συνέδριο

Στο Food Retail CEO Forum θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα όπως:

 • Πώς και με τι σκεπτικό αναδιοργανώνουν τα δίκτυα καταστημάτων τους σήμερα οι επιχειρήσεις σούπερ μάρκετ και πώς εξελίσσεται ο ανταγωνισμός τους;
 • Ποιες αλλαγές στο δημογραφικό και οικονομικό προφίλ της χώρας λαμβάνει υπόψη του σήμερα στη διαμόρφωση της στρατηγικής του το ηγετικό μάνατζμεντ των λιανεμπορικών και προμηθευτικών επιχειρήσεων;
 • Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του πελάτη σήμερα που ωθούν στη δυναμική εξέλιξη των επιχειρηματικών μοντέλων, που του απευθύνονται προκειμένου να ικανοποιήσουν αποτελεσματικότερα τις ανάγκες του; Με ποια εργαλεία καταγράφονται και αναλύονται;
 • Ποια είναι η εξέλιξη των βασικών μεγεθών του κλάδου (κύκλος εργασιών, κερδοφορία, δίκτυο καταστημάτων, αριθμός προμηθευτών κλπ) και ποιες είναι οι προβλέψεις των ειδικευμένων ερευνητών για το 2018;
 • Πώς αξιοποιούν σήμερα τα σούπερ μάρκετ τις εμπειρίες και τις καινοτομίες των συναφών καναλιών διανομής (food to go, αρτοζαχαροπλαστεία, καφέ, πώληση φρούτων & λαχανικών, κρεοπωλεία κλπ);
 • Ποιες είναι οι πιο σημαντικές εφαρμογές της τεχνολογίας στις B2B και Β2C σχέσεις (self scanning, mobile technologies, e-payments, robotics, AI, κλπ), που δημιουργούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα;
 • Ποιο είναι το αύριο των online πωλήσεων;
 • Ποιες θεσμικές αλλαγές υλοποιήθηκαν, ποιες σχεδιάζονται από την πολιτεία και τι ζητούν οι επιχειρήσεις;

Το κοινό του συνεδρίου

Τις εργασίες του συνεδρίου παρακολουθούν

  CEOsCOOsGeneral ManagersSales DirectorsSales ManagersBuyersKey Account ManagersMarketing ManagersTrade Marketing ManagersLogistics Managers

και γενικότερα, ανώτερα στελέχη από όλα τα τμήματα που παίζουν αποφασιστικό ρόλο στη διαμόρφωση και υλοποίηση της στρατηγικής των επιχειρήσεων του κλάδου της λιανικής τροφίμων και των προμηθευτών προϊόντων και υπηρεσιών που απευθύνονται στο εν λόγω κανάλι διανομής.

Οφέλη από τη συμμετοχή στο συνέδριο

Το ετήσιο συνέδριο του περιοδικού σελφ σέρβις αποτελεί βασικό σημείο συνάντησης του κλάδου του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων και των προμηθευτών του από την πρώτη του διοργάνωση. Η συνέπεια στην παρακολούθηση των τάσεων που καθορίζουν το μέλλον του κλάδου αποτελούν εγγύηση για την πληρότητα της ατζέντας του φετινού συνεδρίου και ως εκ τούτου σημαντικό λόγο παρακολούθησης των ομιλιών και συμμετοχής στον διάλογο.

Οφέλη από την χορηγική υποστήριξη του συνεδρίου

Το συνέδριο αποτελεί πλέον θεσμό, με συμμετοχή άνω των 400 επιχειρηματιών και υψηλόβαθμων στελεχών εταιρειών σούπερ μάρκετ και προμηθευτών προϊόντων και υπηρεσιών. Για τον λόγο αυτό, αποτελεί ιδανική ευκαιρία προβολής επιχειρήσεων που έχουν άμεσο ή έμμεσο ενδιαφέρον για τον κλάδο, για έναρξη ή επέκταση συνεργασιών, σε διαφορετικούς τομείς.

Ομιλητές

Παναγιώτης Γκεζερλής Ο Παναγιώτης Γκεζερλής είναι Σύμβουλος Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και με την ομάδα του στην Convert Group καθοδηγούν δεκάδες retailers & brands για τη στρατηγική τους στο online grocery και online pharmacy. Ανάμεσα στους πελάτες συγκαταλέγονται οι AB Βασιλόπουλος, Super Market Θανόπουλος, Welovesupermarket, tofarmakeiomou.gr, ofarmakopoiosmou.gr, L’Oreal, APIVITA, Johnson&Johnson, Beiersdorf, Philip Morris Papastratos, κ.ά.
Καθηγητής Γεώργιος Δουκίδης Ο καθηγητής Γ. Δουκίδης είναι Επιστημονικός Σύμβουλος του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ), από την ίδρυσή του. Το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν (ELTRUN), του οποίου είναι διευθυντής, με τους 25 ερευνητές του είναι από τα μεγαλύτερα στην ειδίκευσή του στα Ευρωπαϊκά Business Schools.
Νίκος Καραγεωργίου O Νίκος Καραγεωργίου ίδρυσε το 1968 την εταιρεία Αφοί Καραγεωργίου, που ειδικεύεται στην συσκευασία ρυζιού-οσπρίων, με τον διακριτικό τίτλο 3 Άλφα. Ταυτόχρονα, αναπτύσσει έντονη δράση σε διάφορους συλλογικούς φορείς.
Λευτέρης Κιοσές Ο Λευτέρης Κιοσές από το 2010, μαζί με μία ομάδα από ειδικούς επιστήμονες, ως υπεύθυνος ερευνών του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών, διαχειρίζεται και εκπονεί μελέτες για τα τρέχοντα και αναδυόμενα θέματα του λιανεμπορίου, παρέχοντας αντικειμενική πληροφόρηση για τα κύρια μεγέθη, τις καταναλωτικές τάσεις και ζητήματα του κλάδου.
Ζήνα Μαυροειδή Η Ζήνα Μαυροειδή σπούδασε επιχειρησιακή έρευνα και μάρκετινγκ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Warwick Business School. Εργάστηκε για 6 χρόνια σε Big 4 συμβουλευτικές εταιρείες στο Λονδίνο, αναλαμβάνοντας διεθνή transformational project πολυεθνικών εταιριών, με έμφαση σε IT και big data analytics. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να ξεκινήσει την e–Fresh.gr.
Κωνσταντίνος Μαχαίρας Ο Κωνσταντίνος Μαχαίρας είναι ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα στελέχη του κλάδου για τις διοικητικές του ικανότητες και για τη συμβολή του στην επιτυχημένη πορεία του ομίλου Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος και του ομίλου Delhaize.
 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ